Onze B&B Geniet Nátuurlijk

Uiteraard zijn wij van mening dat onze B&B voor jou de beste plek is! Onze B&B is gevestigd naast ons huis met een eigen entree, waar je ook je fietsen en e-bikes veilig kunt stallen en kunt opladen. Via de trap kom je op de eerste verdieping en hier vind je een splinternieuwe luxe kamer met een prachtige en stijlvolle inrichting. In deze kamer is een luxe badkamer voorzien van alle moderne gemakken. Daarnaast beschikt de kamer over een koffie- en theevoorziening en een koelkast, zodat je altijd van een lekker kopje koffie of thee kunt genieten of je drankjes koud kunt houden.


Maar dat is nog niet alles, want als gast van onze B&B Geniet Nátuurlijk mag je ook gebruik maken van onze prachtige en ruime tuin! Hier kun je heerlijk ontspannen, genieten van de rust en stilte. Of wat dacht je van een lekker ontbijtje in de buitenlucht? Het kan allemaal bij ons! 

Adres

B&B Geniet Nátuurlijk
W. Dassenstraat 6
8351 GG Wapserveen

Check in / Check out

Je kunt vanaf 15.30 uur bij ons inchecken en meteen genieten van de faciliteiten die we te bieden hebben. Maar wist je dat het ook mogelijk is om eerder of later te komen? Zo kun je bijvoorbeeld de omgeving alvast verkennen of even ontspannen in onze gezellige tuin. Laat je het ons weten als je eerder komt?

Op de dag van vertrek willen je vragen om voor 10.30 uur de kamer te verlaten, zodat we de kamer op tijd kunnen schoonmaken voor onze volgende gasten.