De entree

De entree van de B&B is licht en ruim. Hier kun je de fiets(sen) veilig en droog stallen en opladen. Ook je jas en eventuele (natte) schoenen of laarzen kun je hier kwijt.
Bij aankomst ontvang je van ons persoonlijk de sleutel zodat je altijd veilig, gemakkelijk en zelfstandig toegang krijgt tot de B&B.

De kamer

Zodra je de trap opkomt, loop je de kamer in. Het grote tweepersoonsbed biedt jou alle comfort en ruimte om te genieten van een goede nachtrust. En om ervoor te zorgen dat je ongestoord slaapt, zijn de ramen voorzien van rolhorren. Mocht er toch een enkele mug weten binnen te dringen, dan staat er een handige elektrische vliegenmepper voor je klaar.

Op het dressoir vind je een heerlijk koffie- en theehoekje, zodat je op elk moment van de dag kunt genieten van een warm drankje. En als je zin hebt in een koud drankje, dan kun je terecht bij de kleine stille koelkast in de kamer. Neem je drankje gerust mee de tuin in! De drankjes in de koelkast zijn tegen betaling.

De badkamer

De badkamer heeft door het materiaal gebruik een unieke uitstraling en heeft een brede inloopdouche met handdouche. Er is een mooie wastafel met twee waskommen en de spiegel is verwarmd met geïntegreerde verlichting.  Ook is er een föhn aanwezig.  Daarnaast hoef je geen zorgen te maken om handdoeken, shampoo of doucheschuim. Wij hebben het allemaal voor je klaarstaan, zodat je zonder zorgen van jouw verblijf kunt genieten.

Uiteraard heb je 's-ochtends zin in een lekker ontbijtje. Dat kan dan aan onze bartafel met uitzicht op de tuin. Bij mooi weer serveren wij het ontbijt in de tuin! We serveren een ontbijt met verse en lokale producten, zodat je meteen de smaak van de streek te pakken hebt.