Bereikbaarheid

Kom je vanuit het westen of noorden van het land naar Wapserveen? Er zijn verschillende opties, afhankelijk van je voorkeur en omstandigheden.

  1. Met de auto: Je kunt Wapserveen bereiken via  de A32, neem afslag 4 Havelte.  Vanaf daar volg je de borden richting Havelte en vervolgens Wapserveen.
  2. Met het openbaar vervoer: je kunt de trein nemen naar station Steenwijk en vanaf daar een taxi nemen naar Wapserveen.
  3. Met de fiets: via knooppuntenroutes vanuit Steenwijk of Meppel volg je knooppunt 72.

Ons adres

B&B Geniet Nátuurlijk
W. Dassenstraat 6
8351  GG Wapserveen

Parkeren

Je auto kun je altijd veilig en gemakkelijk parkeren op ons eigen terrein, voor de ingang van de B&B. Je hebt dus geen gedoe met parkeerkaartjes of het zoeken naar een parkeerplaats. Ideaal toch?

Check in / Check out

Je kunt vanaf 15.30 uur bij ons inchecken en meteen genieten van de faciliteiten die we te bieden hebben. Maar wist je dat het ook mogelijk is om eerder te komen? Zo kun je bijvoorbeeld lekker gaan fietsen of wandelen in de omgeving of alvast even ontspannen in onze gezellige tuin. Laat je het ons weten als je eerder komt? Stuur een e-mail naar info@geniet-natuurlijk.nl 

Op de dag van vertrek willen je vragen om voor 10.30 uur de kamer te verlaten, zodat we de kamer op tijd kunnen schoonmaken voor onze volgende gasten. Uiteraard kun je na je check out nog genieten van de omgeving voordat je weer richting huis gaat.

Zien we jou snel verschijnen?