Over ons

Wij,  Jimmo en Ingrid, zijn een getrouwd stel met twee volwassen dochters die elders wonen. En we hebben twee lieve honden Wally en Billy die vrij in de tuin rondlopen.

 

Bijna zes jaar geleden zijn wij vanuit de stad verhuisd naar het rustige Drenthe en hebben we gekozen voor een prachtig vrijstaand huis in Wapserveen. Hier worden we omringd door de schitterende natuur van Zuid-West Drenthe en genieten we volop van het wandelen, fietsen en het uitgestrekte buitenleven. Uiteraard zijn er ook vele lokale bezienswaardigheden. Zie ook de pagina met tips en agenda.

 

 

Ons huis en de B&B

Inmiddels hebben we besloten om een gedeelte van ons huis open te stellen voor gasten en te starten met een B&B. De B&B heeft een eigen entree en is helemaal nieuw gebouwd en luxe ingericht. Via de entree en de trap kom je in de kamer met een uitzicht over onze tuin. Bij mooi weer kun je in de tuin ontbijten. 


Welkom!

Of je nu op zoek bent naar rust, avontuur of een combinatie van beide, onze B&B is de perfecte uitvalsbasis om het beste uit de omgeving te halen. Graag delen wij persoonlijk onze tips met jou!

Dus waar wacht je nog op? Kom snel langs en ontdek zelf onze mooie B&B en omgeving! Wij zien je graag verschijnen. En heb je na het lezen van onze website toch nog een vraag? Stuur ons gerust een e-mail: info@geniet-natuurlijk.nl. Wij staan altijd voor je klaar.