De tuin

Toen we hier kwamen wonen hebben we gelijk de handen uit de mouwen gestoken om van onze tuin een 'paradijs' te maken. We wilden iets unieks creëren en hebben een professional ingeschakeld om een tuinplan te ontwerpen. En we kunnen met trots zeggen dat we tot op de dag vandaag nog steeds ontzettend blij zijn met het resultaat. Wel hebben we zelf bij verschillende tuinkwekerijen in de omgeving allerlei planten en struiken aangeschaft. 
Het was flink aanpakken om alles op zijn plek te krijgen, maar het resultaat mag er zeker zijn! We hebben met veel liefde en toewijding de beplanting er in gezet en ieder jaar is onze tuin weer prachtig!

Indeling van de tuin

De ruime opzet van de tuin met het groene gras en de kleurrijke bloemborders creëren een sfeer van ontspanning en rust. Er zijn verschillende zitplekjes waar je kunt genieten en tot rust komt met een kopje koffie of een glas wijn, zowel in de zon als in de schaduw.

De appelboom van 30 jaar oud is werkelijk een juweeltje in de tuin en geeft een mooie sfeer. Ook de peren-, pruimen en vijgenboom zijn prachtig om te zien.

Honden in de tuin

Onze honden lopen los in onze tuin en vinden het heerlijk om nieuwe mensen te leren kennen. Het kan dus zomaar gebeuren dat je een warme begroeting krijgt van onze trouwe viervoeters.

Geen honden liefhebber? Geen probleem

We begrijpen het dat het voor sommige gasten misschien onprettig kan zijn als de honden op hen af komen rennen. Als je dus liever niet kennis wil maken met onze honden, laat het ons dan weten. We zorgen er dan voor dat ze hun enthousiasme voor zichzelf houden.
Op deze manier kunnen alle gasten genieten van onze mooie tuin.

Kas en moestuin

In de kas worden plantjes opgekweekt die later in de tuin worden uitgezet. De twee moestuinbakken zijn gevuld met diverse kruiden zoals bieslook, peterselie, basilicum, salie, aardbei, biet, sla, en wortel. Het is heerlijk om zo vers te kunnen plukken en te genieten van deze producten uit eigen tuin.

Maak er gebruik van

Plof gerust neer in een stoel en geniet van onze tuin. Hoor de verschillende vogels fluiten. Neem een lekker kopje koffie, een glas wijn of een biertje en kom tot rust.